Van douche naar inloopdouche in 1 dag

Droom lekker weg in uw veilige inloopdouche. Laat uw douche in 1 dag verbouwen naar een extra ruime en veilige inloopdouche met een lage instap. De inloopdouche wordt door onze monteurs in 1 dag geplaatst, hierbij wordt uw huidige douchecabine direct afgevoerd. Ga ook direct comfortabel douchen, met alle ruimte die u nodig heeft. Onze douches zijn ook nog eens heel eenvoudig schoon te maken.

Veilige inloopdouche zonder grote verbouwing

De ruime en veilige inloopdouches van Veilig Douchen hebben een zeer lage opstap, hierdoor stapt u eenvoudig onder de douche. Op de douchebak zit een prettig antislip profiel, hierdoor staat u stabieler en zult u minder snel uitglijden.

Onder de douche heeft u lekker veel bewegingsvrijheid en vindt u extra wandbeugels waaraan u zichzelf vast kunt houden. Hierdoor kunt u langer zelfstandig douchen. Mocht u in de toekomst hulp nodig hebben bij het douchen, dan zijn deze beugels ook handig voor extra stabiliteit.

Bij Veilig Douchen leveren we ook comfortabele douchestoeltjes. Op het stoeltje kunt u zichzelf eenvoudig zittend wassen, zo weet u zeker dat u niet valt. Het grote voordeel van deze kleine verbouwing; hij is in één dag klaar!

Welke inloopdouche past bij uw wensen?

In onze collectie douches vindt u allerlei soorten en maten veilige inloopdouches. Onze adviseurs helpen u graag met het kiezen van de best passende oplossing. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Budgetline_Thumbnail

Budget line inloopdouche

De Budget line comfortdouche is veilige inloopdouche die past bij vrijwel iedere portemonnee. Onze specialisten kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden en accessoires voor uw badkamer.

Paneelkleuren: wit

Paneelhoogte: 90 cm

Douchebak: 80x160 cm, 80x170 cm, 80x180 cm, 90x120 cm of 90x140 cm.

natureline_thumbnail

Nature line inloopdouche

Door de verschillende maatvoeringen is deze oplossing geschikt voor grote en kleine ruimtes. De wanden van deze inloopdouche zijn verkrijgbaar in mat of hoogglans en passen hierdoor in ieder badkamerontwerp.

Paneelkleuren: wit, pergemon, antraciet, muisgrijs, creme,cappuccino

Paneelhoogte: Op maat

Douchebak: Op maat

Premiumline_thumbnail

Premium line inloopdouche

Van de premium line comfortdouches plaatsen we er ieder jaar vrijwel het meeste. Deze op maat gemaakte oplossing bevat een gesloten douche opstelling of een inloopdouche met spatscherm. De Premium Line douche wordt volledig op maat gemaakt voor de plek van uw huidige bad of douche.

Paneelkleuren: wit en pergamon

Paneelhoogte: op maat

Douchebak: op maat

luxury_thumbnail

Luxury line inloopdouche

Stap in de Luxury Line inloopdouche. Ervaar de luxe, de comptabele beweegruimte en het gevoel van veiligheid. Deze luxe afgewerkte maatwerkdouche wordt volledig op maat gemaakt voor uw badkamer. De hoogwaardige wandpanelen van deze douche zijn verkrijgbaar met diverse patronen en kleuren.

Paneelkleuren: wit, pergamon en met diverse patronen

Paneelhoogte: op maat

Douchebak: op maat

Vraag direct uw gratis brochure aan

Ontvang een uitgebreid overzicht van ons assortiment inloopdouches en de mogelijkheden op het gebied van hulpmiddelen.