Badkamer renovatie in 1 dag

Laat uw badkamer in dag verbouwen tot een veilige badkamer. Stap weer met zelfvertrouwen onder de douche of in uw nieuwe instapbad. Onze douchebak met antislip en muurbeugels zorgen ervoor dat u weer met een veilig gevoel kunt ontspannen. Geen lastige hoge badranden of hoge opstap, maar een comfortabele oplossing op maat voor uw badkamer.

De monteurs van veilig douchen verzorgen uw badkamer renovatie in 1 dag. Het maakt hierbij niet uit of u een grote of kleine badkamer heeft. Onze monteurs verwijderen uw oude douchecabine of bad en plaatsen diezelfde dag nog uw instapbad of comfort douche.

De renovatie van uw badkamer in 5 stappen

Bij Veilig Douchen renoveren wij uw badkamer aan de hand van de onderstaande 5 stappen. Afhankelijk van de benodigde aanpassingen, renoveren wij uw badkamer zoveel mogelijk in 1 dag.

1. Ontvang uw gratis brochure

Ontdek de mogelijkheden en prijzen van veilige badkamers. Vraag hiervoor gratis onze uitgebreide brochure aan. In deze brochure vindt u ook enkele voorbeelden van badkamers en hulpmiddelen die wij voor kunnen plaatsen.

2. Vrijblijvend advies aan huis of in de showroom

We nemen graag uw wensen en de mogelijkheden voor badkamer renovaties met u door. Onze adviseurs zijn zeer ervaren en helpen u graag met een oplossing op maat.

3. Ontwerp en offerte op maat

Tijdens het adviesgesprek maken we een schets en offerte van de door u gewenste oplossing.

4. Inmeten van uw nieuwe bad of douche

Zodra de installatie klaar is, maken wij uw badkamer helemaal schoon en netjes. Zo hoeft u niets te doen.

5. Renovatie van uw badkamer

We verwijderen uw huidige bad of douche en plaatsen uw nieuwe comfortdouche of instapbad. We voeren al het afval voor u af.

Vraag direct uw gratis brochure aan

Ontvang een uitgebreid overzicht van ons assortiment en de mogelijkheden op het gebied van hulpmiddelen.