Van bad naar instapbad in 1 dag

Geniet u liever van een lekker warm bad of een verfrissende douche? In ons Pure Instapbad kan beiden eenvoudig zonder dat u last heeft van een hoge instap. Ga ook voor dat heerlijke ontspannen en luxe gevoel, zonder obstakels. Nooit meer een bad met lastige hoge badranden of een veel te gladde badkuip. Laat uw bad in 1 dag vervangen voor een instapbad van Veilig Douchen. Ga ook weer veilig en heerlijk ontspannen in bad.

Ligbad met handig deurtje: ook om in te douchen

Onze handige ligbaden zijn voorzien van een deurtje en lage instap. Hierdoor bieden deze instapbaden een hele handige oplossing voor mensen die graag in bad willen en vallen willen voorkomen. U stapt eenvoudig in bad via het deurtje, hierdoor heeft u veel minder kans om uit te glijden in een gladde badkuip. Natuurlijk kunt u in dit ligbad ook eenvoudig douchen. Kies voor een instapbad met handige comfortstoeltje voor extra douchegemak.

Budgetline_Thumbnail

Pure instapbad

Geniet van een lekker ontspannen bad of een verfrissende douche. Met uw nieuwe Pure instapbad kunt u iedere dag zelf kiezen waar uw behoefte naar uitgaat. Dit bad heeft een lage instaphoogte en een gebruiksvriendelijke deur met watersensor.

Kleuren: wit, pergemon, antraciet, muisgrijs, creme, cappuccino

Afmetingen: op maat

Vraag direct uw gratis brochure aan

Ontdek de mogelijkheden voor een veilige badkamer, kiest u voor het Pure Instapbad? Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs voor een advies op maat.