• 8.6/10
  • |
  • 369 reviews
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Van douche naar inloopdouche in 1 dag

Droom lekker weg in uw veilige inloopdouche. Laat uw douche in 1 dag verbouwen naar een extra ruime en veilige inloopdouche met een lage instap. De inloopdouche wordt door onze monteurs in 1 dag geplaatst, hierbij wordt uw huidige douchecabine direct afgevoerd. Ga ook direct comfortabel douchen, met alle ruimte die u nodig heeft. Onze douches zijn ook nog eens heel eenvoudig schoon te maken.

Veilige inloopdouche zonder grote verbouwing

De ruime en veilige inloopdouches van Veilig Douchen hebben een zeer lage opstap, hierdoor stapt u eenvoudig onder de douche. Op de douchebak zit een prettig antislip profiel, hierdoor staat u stabieler en zult u minder snel uitglijden.

Onder de douche heeft u lekker veel bewegingsvrijheid en vindt u extra wandbeugels waaraan u zichzelf vast kunt houden. Hierdoor kunt u langer zelfstandig douchen. Mocht u in de toekomst hulp nodig hebben bij het douchen, dan zijn deze beugels ook handig voor extra stabiliteit.

Bij Veilig Douchen leveren we ook comfortabele douchestoeltjes. Op het stoeltje kunt u zichzelf eenvoudig zittend wassen, zo weet u zeker dat u niet valt. Het grote voordeel van deze kleine verbouwing; hij is in één dag klaar!

Welke inloopdouche past bij uw wensen?

In onze collectie douches vindt u allerlei soorten en maten veilige inloopdouches. Onze adviseurs helpen u graag met het kiezen van de best passende oplossing. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Budget line inloopdouche

De Budget line comfortdouche is veilige inloopdouche die past bij vrijwel iedere portemonnee. Onze specialisten kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden en accessoires voor uw badkamer.

Paneelkleuren: wit

Paneelhoogte: 90 cm

Douchebak: 80x160 cm, 80x170 cm, 80x180 cm, 90x120 cm of 90x140 cm.

Nature line inloopdouche

Door de verschillende maatvoeringen is deze oplossing geschikt voor grote en kleine ruimtes. De wanden van deze inloopdouche zijn verkrijgbaar in mat of hoogglans en passen hierdoor in ieder badkamerontwerp.

Paneelkleuren: wit, pergemon, antraciet, muisgrijs, creme,cappuccino

Paneelhoogte: Op maat

Douchebak: Op maat

Premium line inloopdouche

Van de premium line comfortdouches plaatsen we er ieder jaar vrijwel het meeste. Deze op maat gemaakte oplossing bevat een gesloten douche opstelling of een inloopdouche met spatscherm. De Premium Line douche wordt volledig op maat gemaakt voor de plek van uw huidige bad of douche.

Paneelkleuren: wit en pergamon

Paneelhoogte: op maat

Douchebak: op maat

Luxury line inloopdouche

Stap in de Luxury Line inloopdouche. Ervaar de luxe, de comptabele beweegruimte en het gevoel van veiligheid. Deze luxe afgewerkte maatwerkdouche wordt volledig op maat gemaakt voor uw badkamer. De hoogwaardige wandpanelen van deze douche zijn verkrijgbaar met diverse patronen en kleuren.

Paneelkleuren: wit, pergamon en met diverse patronen

Paneelhoogte: op maat

Douchebak: op maat

Vraag direct uw gratis brochure aan

Ontvang een uitgebreid overzicht van ons assortiment inloopdouches en de mogelijkheden op het gebied van hulpmiddelen.

Ja , ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgeslagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

Van douche naar inloopdouche in 4 stappen

Onze monteurs vervangen uw huidige douchecabine in 1 dag. Voor het plaatsen van de nieuwe instapdouche is maak een kleine verbouwing nodig, deze verloopt in 4 stappen.

1. Voorbereiding van de werkzaamheden

We plaatsen beschermende materialen op de grond. Vervolgens sluiten we het water en de elektriciteit af.

2. Verwijderen van de douchecabine

Onze monteur verwijdert uw huidige douche elementen en voert deze direct af. Hierbij maken we direct ruimte voor de nieuwe inloopdouche.

3. Inloopdouche plaatsen

De nieuwe douchebak en de wandpanelen worden geplaatst. Vervolgens plaatst de monteur douchewand, kraan en accessoires.

4. Schone oplevering van uw badkamer

Zodra de installatie van uw inloopdouche klaar is, maken wij uw badkamer weer helemaal netjes. Zo hoeft u niets te doen.

Eerder geplaatste inloopdouches

Bekijk hieronder ook enkele voorbeelden van geplaatste inloopdouches. Wilt u ook een inloopdouche laten plaatsen? Ontvang de gratis brochure of vraag direct een advies gesprek aan.

onze klanten

Mijn man heeft al gereageerd, maar ik wil nog eens melden dat het echt een super oplossing is geweest en zo mooi! Super bedrijf met goede en aardige vaklui!

Annie BlomZoetermeer

Echt een aanrader ! Genieten er nu elke dag van. Snel,netjes en maatwerk met mogelijkheden voor persoonlijke wensen.

petra leenhoutsalblasserdam

Alles werd uit en te na doorgenomen. Het geheel van inmeten tot uitvoeren en de prijs kwaliteit verhouding is voor ons een reden om dit aan iedereen te laten weten!

Arie BlomZoetermeer