• 8.6/10
  • |
  • 369 reviews
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Welkom bijZwaluw Comfortsanitair

We heten u graag welkom in één van onze splinternieuwe toonzalen. Zwaluw Comfortsanitair heeft het ruimste aanbod comfortsanitair van België en Nederland. Laat u inspireren in één van onze toonzalen. Onze sanitair-specialisten maken desgewenst graag een ontwerp op maat voor u. Uiteraard onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Onze vestigingen, beschikken over ruime parkeergelegenheid en zijn rolstoelvriendelijk.

 

Onze productielijn aanschouwen? Zwaluw Com-fortsanitair is eigen producent van de Premium en Naturline comfort douche. In Dronten geven wij een rondleiding langs onze productielijn. Liever thuisadvies? Wij komen geheel vrijblijvend en op afspraak, bij u langs. Direct een vrijblijvende afspraak maken? Bel gratis 0800 0200 962.


 

ZWALUW COMFORTSANITAIR

De Hunze 8 | 8253 PX Dronten (0800) 0200 962 (Nederland) (0800) 64 962 (België) info@zwaluwcomfortsanitair.nl

Toonzaal Dronten

De Hunze 8 | 8253 PX Dronten (0800) 0200 962 (Nederland)

OPENINGSTIJDEN:

Maandag t/m vrijdag: 9:00-17:00 uur

Zaterdag op afspraak

onze klanten

Mijn man heeft al gereageerd, maar ik wil nog eens melden dat het echt een super oplossing is geweest en zo mooi! Super bedrijf met goede en aardige vaklui!

Annie BlomZoetermeer

Echt een aanrader ! Genieten er nu elke dag van. Snel,netjes en maatwerk met mogelijkheden voor persoonlijke wensen.

petra leenhoutsalblasserdam

Alles werd uit en te na doorgenomen. Het geheel van inmeten tot uitvoeren en de prijs kwaliteit verhouding is voor ons een reden om dit aan iedereen te laten weten!

Arie BlomZoetermeer