• 8.6/10
  • |
  • 369 reviews
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Badkamer renovatie in 1 dag

Laat uw badkamer in dag verbouwen tot een veilige badkamer. Stap weer met zelfvertrouwen onder de douche of in uw nieuwe instapbad. Onze douchebak met antislip en muurbeugels zorgen ervoor dat u weer met een veilig gevoel kunt ontspannen. Geen lastige hoge badranden of hoge opstap, maar een comfortabele oplossing op maat voor uw badkamer.

De monteurs van veilig douchen verzorgen uw badkamer renovatie in 1 dag. Het maakt hierbij niet uit of u een grote of kleine badkamer heeft. Onze monteurs verwijderen uw oude douchecabine of bad en plaatsen diezelfde dag nog uw instapbad of comfort douche.

Hoe wilt u de badkamer laten verbouwen?

Veilig Douchen biedt verschillende opties voor het veiliger maken van uw badkamer. Wij geven u thuis graag een advies op maat.

Van douche naar inloopdouche Laat uw huidige douchecabine vervangen voor een veilige inloopdouche. Douche verstandig en comfortabel met extra valpreventie. Van bad naar inloopdouche Vervang uw bad voor een veilige inloopdouche. Veilig douchen vervangt uw bad in 1 dag voor een veilige comfort douche. Van bad naar instapbad Blijf op een veilige manier genieten van een ontspannen bad. Ons instapbad heeft een lage instap en een zitje waarmee u veilige kunt douchen.

De renovatie van uw badkamer in 5 stappen

Bij Veilig Douchen renoveren wij uw badkamer aan de hand van de onderstaande 5 stappen. Afhankelijk van de benodigde aanpassingen, renoveren wij uw badkamer zoveel mogelijk in 1 dag.

1. Ontvang uw gratis brochure

Ontdek de mogelijkheden en prijzen van veilige badkamers. Vraag hiervoor gratis onze uitgebreide brochure aan. In deze brochure vindt u ook enkele voorbeelden van badkamers en hulpmiddelen die wij voor kunnen plaatsen.

2. Vrijblijvend advies aan huis of in de showroom

We nemen graag uw wensen en de mogelijkheden voor badkamer renovaties met u door. Onze adviseurs zijn zeer ervaren en helpen u graag met een oplossing op maat.

3. Ontwerp en offerte op maat

Tijdens het adviesgesprek maken we een schets en offerte van de door u gewenste oplossing.

4. Inmeten van uw nieuwe bad of douche

Na akkoord op uw offerte, meten we de badkamer in en maken we een afspraak voor de plaatsing.

5. Renovatie van uw badkamer

We verwijderen uw huidige bad of douche en plaatsen uw nieuwe comfortdouche of instapbad. We voeren al het afval voor u af.

Vraag direct uw gratis brochure aan

Ontvang een uitgebreid overzicht van ons assortiment en de mogelijkheden op het gebied van hulpmiddelen.

Ja , ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgeslagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

Badkamer verbouwen voor meer veiligheid

De monteurs van Veilig Douchen verbouwen uw badkamer om de kans op vallen en uitglijden zo klein mogelijk te maken. Hierbij kunt u denken aan een instapbad op inloopdouche met een zeer lage instap, een antislip douchebak, wandbeugels waardoor u extra steun heeft en een gebruiksvriendelijke thermostaatkraan. Daarnaast kunt u kiezen voor een comfortabel stoeltje, hiermee kunt u comfortabel zitten tijdens het wassen.

onze klanten

Mijn man heeft al gereageerd, maar ik wil nog eens melden dat het echt een super oplossing is geweest en zo mooi! Super bedrijf met goede en aardige vaklui!

Annie BlomZoetermeer

Echt een aanrader ! Genieten er nu elke dag van. Snel,netjes en maatwerk met mogelijkheden voor persoonlijke wensen.

petra leenhoutsalblasserdam

Alles werd uit en te na doorgenomen. Het geheel van inmeten tot uitvoeren en de prijs kwaliteit verhouding is voor ons een reden om dit aan iedereen te laten weten!

Arie BlomZoetermeer