Van bad naar inloopdouche in 1 dag

Comfortabel douchen zonder hoge opstap, dat is wel zo prettig. Onze monteurs vervangen uw bad eenvoudig in één dag voor een comfortabele inloopdouche. In deze ruime douche heeft u alle ruimte om u te bewegen en te wassen. Dit alles doen we zonder een wekenlange verbouwing. Ga ook van bad naar douche in 1 dag. Onze monteurs halen uw bad eruit en plaatsen hier dezelfde dag nog een comfortdouche voor terug.

Eenvoudig in en uit uw inloopdouche stappen

Natuurlijk is het lekker om in uw bad te liggen en te ontspannen. Maar hoe ontspannen is het als u valt of uitglijdt bij het in- en uitstappen. U bent niet de enige die hier over nadenkt. Een gladde badkuip en hoge badranden vormen een risico. Zorg dat u zich weer veilig voelt tijdens het wassen en kies voor een comfortabele inloopdouche van Zwaluw Comfortsanitair. Wij plaatsen deze volledig op maat in uw badkamer.

Hoe ziet uw nieuwe inloopdouche eruit?

In onze collectie douches vindt u allerlei soorten en maten veilige inloopdouches. Onze adviseurs helpen u graag met het kiezen van de best passende oplossing. Maak vrijblijvend een afspraak, bel 0800 0200 962.

Budgetline_Thumbnail

Budget line inloopdouche

Zoekt u een veilige comfortdouche, onze budget line biedt de basis voor een veiligere badkamer en past bij vrijwel iedere portemonnee. Onze specialisten kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden en accessoires voor uw badkamer.

Paneelkleuren: wit

Paneelhoogte: 90 cm

Douchebak: 80x160 cm, 80x170 cm, 80x180 cm, 90x120 cm of 90x140 cm.

natureline_thumbnail

Nature line inloopdouche

De Natureline is een douche die in vrijwel iedere badkamer past. Deze comfortdouche wordt volledig op maat gemaakt voor uw badkamer. De achterwanden van de douche zijn verkrijgbaar in diverse mat en hoogglans kleuren.

Paneelkleuren: wit, pergemon, antraciet, muisgrijs, creme,cappuccino

Paneelhoogte: Op maat

Douchebak: Op maat

Premiumline_thumbnail

Premium line inloopdouche

De Premium line douche biedt al het gemak waar u om kunt vragen. Dit is dan ook ons meest populaire model. U heeft de keuze uit een gesloten douche opstelling of een inloopdouche met spatscherm, beiden volledig op maat. Hierdoor is deze De Premium Line douche eenvoudig schoon te houden.

Paneelkleuren: wit en pergamon

Paneelhoogte: op maat

Douchebak: op maat

luxury_thumbnail

Luxury line inloopdouche

Wilt u het optimale gevoel van veiligheid in een luxe badkamer, dan is deze Luxury Line inloopdouche echt iets voor u. Ervaar hoe u met de optimale beweegruimte comfortabel kunt douchen. De kwalitatief hoogwaardige wandpanelen van deze douche zijn verkrijgbaar in diverse stijlvolle patronen en kleuren.

Paneelkleuren: wit, pergamon en met diverse patronen

Paneelhoogte: op maat

Douchebak: op maat

Vraag direct uw gratis brochure aan

Ontdek alle mogelijkheden voor een veilige inloopdouche in onze uitgebreide brochure.