• 8/10
  • |
  • 786 reviews

Zwaluw Comfortsanitair Comfortsanitair

Wij van Zwaluw Comfortsanitair zijn gespecialiseerd op het gebied van comfortsanitair op maat. Het aanpassen van uw toilet of badkamer naar een veilige en comfortabele omgeving is onze passie. Om iedereen hierbij te kunnen helpen, heeft Zwaluw Comfortsanitair sanitairspecialisten door heel Nederland. Zwaluw Comfortsanitair heeft een eigen productielijn in Nederland en een montageservice met vakkundige installateurs. Zo kunnen wij u begeleiden gedurende het gehele traject. Alles onder één dak: dat is wel zo fijn.

Onze doelstelling

Veel mensen willen zolang mogelijk in hun eigen huis blijven wonen. Dit begrijpen wij heel goed, want thuis voelt u zich veilig en comfortabel. Zwaluw Comfortsanitair heeft de doelstelling om u hierbij te helpen. Er zijn namelijk veel manieren om uw leven gemakkelijker te maken en hierbij hoort een gedegen advies. Wij zijn gespecialiseerd in de comfort douche op maat en weten daarom wat u verwacht van veiligheid, comfort, welzijn en een design badkamer. Bij de ontwikkeling van de Starline comfort douche is op een aantal details gelet, waardoor u een compleet product krijgt op het gebied van veilig en comfortabel douchen. Zwaluw Comfortsanitair biedt veiligheid en design op één lijn!

Samenwerken met de Klant

Onze adviseurs zijn altijd geïnteresseerd in uw huidige situatie en uw wensen. Aan de hand daarvan zullen wij altijd kijken wat voor u de beste oplossing is. Hiervoor bieden wij een thuisadvies op maat. Dit geldt niet slechts tijdens het adviesgesprek; ook hierna willen wij graag een goede relatie met u onderhouden. Wij zijn daarom ook altijd nog beschikbaar wanneer u vragen of aanvullende wensen heeft. En als het nodig is, dan komt een van onze monteurs langs voor onderhoud aan uw producten. Wij hebben namelijk een eigen montageservice. Bovendien hebben wij ervaren sanitair specialisten in huis, zodat u ook altijd een advies krijgt dat op maat is gemaakt voor uw situatie. Wij zijn niet afhankelijk van een bepaalde fabrikant en geven u daarom ook altijd een onafhankelijk advies. Ook bieden onze zekerheden u de service die u verdient. U kunt hierbij rekenen op:

  • de hoogste kwaliteit;
  • snelle en nette plaatsing;
  • gratis thuisadvies op maat van een klantvriendelijke adviseur;
  • laagste prijsgarantie.

U kunt er dus zeker van zijn: Zwaluw Comfortsanitair staat voor u klaar.

Alles onder één dak, wel zo fijn!

Get the next working day a comprehensive overview of our range and possibilities. Get the next working day a comprehensive overview of our range and possibilities. Get the next working day a comprehensive overview of our range and possibilities.Get the next working day a comprehensive overview of our range and possibilities.

thuisadvies op maat

Onze sanitairspecialist bekijkt samen met u de huidige situatie en helpt u bij het maken van de juiste keuze. In een thuisadvies op maat neemt onze sanitairspecialist met u uitgebreid uw wensen door om na te gaan waar uw behoeftes liggen. Aan de hand van deze wensen en technische aspecten zal de sanitairspecialist vervolgens kijken welk product het beste bij u past. Natuurlijk gaat het hierbij niet alleen om de comfort douche zelf, maar ook om de bijbehorende accessoires. Samenwerken met de klant is voor ons het belangrijkste criterium. Onze sanitairspecialist komt wanneer het u uitkomt en hij begeleidt u tot de oplevering. Wilt u graag een vrijblijvend advies op maat bij u thuis? Bel ons dan nu gratis op

Binnen 1 werkdag geplaatst

Door onze ruime ervaring en eigen productielijn is de Premium comfortdouche op maat plaatsbaar binnen slechts één werkdag in vrijwel iedere badkamer. Dit zal u of uw ouders een volledig ontzorgt gevoel geven en er voor zorgen dat er binnen één dag van de veiligheid en het design van onze Premium comfort douche kan worden genoten. Van het afvoeren van uw oude opstelling tot het plaatsen van uw nieuwe Premium Comfortdouche, alles binnen één dag!

Eigen montageservice

Door onze eigen vakkundige installateurs en productielijn is de Premium Comfortdouche op maat plaatsbaar binnen slechts één werkdag in vrijwel iedere badkamer. Dit zal u of uw ouders een volledig ontzorgt gevoel geven. Onze vakkundige installateurs zullen ervoor zorgdragen dat u binnen één werkdag zonder ingrijpende stoffige verbouwing van de veiligheid en het design van onze Premium comfortdouche kan worden genoten. Vanaf het afvoeren van uw oude doucheopstelling, het plaatsen van uw nieuwe Premium Comfortdouche op maat tot een vakkundige persoonlijke uitleg. Wij ontzorgen u de gehele dag en houden rekening met persoonlijke omstandigheden.

Het ontwerp visueel in 3D

Zwaluw Comfortsanitair heeft een uniek digitaal tekenprogramma ontwikkeld om u te helpen uw keuze te visualiseren. Onze sanitairspecialist tekent uw huidige badkamer geheel digitaal in. Zo krijgt u een goed beeld op schaal van de ruimteverdeling van uw bestaande badkamer in combinatie met een Premium Comfortdouche. Denkt u hierbij aan de doorloopruimte om de comfortdouche te betreden of de lichtinval van bestaande ramen. Met al deze aspecten houdt onze sanitairspecialist rekening en worden misverstanden voorkomen. Beeld zegt immers meer dan woorden. En als u graag een ander voorbeeld wenst, dan past de adviseur dit zo voor u aan. Hiermee bent u altijd goed geïnformeerd voordat u een keuze maakt.

Prijsgarantie

Elders goedkoper gezien? Zwaluw Comfortsanitair hanteert een laagste prijsgarantie. Door onze grootschalige inkoop en eigen productielijn kunnen wij u de scherpste prijs van Nederland garanderen. Heeft een u een offerte van één van onze concullega’s ? Vraag hier een adviesgesprek aan met één van onze sanitairspecialisten. Want vergelijken loont! Voorbeelden van ruim 30 procent besparing zijn geen uitzondering.

Eigen productielijn

Zwaluw Comfortsanitair is eigen producent van de Premium Comfortdouche. Door onze eigen ontwikkeling en productielijn zijn wij niet gebonden aan standaard maatvoeringen. Wij hebben inmiddels meer dan 10.000 comfortdouches geplaatst en kennen de klappen van de zweep. Met trots kunnen wij zeggen: De Premium Comfortdouche een kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem op maat geproduceerd naar uw wensen.

  • Gegarandeerde hoge kwaliteit

  • Ruim 15.000 veilige douches geplaatst

  • Volledig geproduceerd in Nederland

  • Op maat binnen 1 dag

onze klanten

Mijn man heeft al gereageerd, maar ik wil nog eens melden dat het echt een super oplossing is geweest en zo mooi! Super bedrijf met goede en aardige vaklui!

Annie BlomZoetermeer

Echt een aanrader ! Genieten er nu elke dag van. Snel,netjes en maatwerk met mogelijkheden voor persoonlijke wensen.

petra leenhoutsalblasserdam

Alles werd uit en te na doorgenomen. Het geheel van inmeten tot uitvoeren en de prijs kwaliteit verhouding is voor ons een reden om dit aan iedereen te laten weten!

Arie BlomZoetermeer