• 8.6/10
  • |
  • 369 reviews
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Onze Zekerheden

De aanschaf van comfortsanitair is een belangrijke beslissing. Wij zijn ons hier zeker van bewust. Met Zwaluw Comfortsanitair kiest u daarom voor een gespecialiseerd bedrijf. Wij geloven namelijk in één team dat aan één product werkt. Daarom bieden wij de volgende zekerheden die u garanderen dat u de juiste keuze maakt.

Klantgerichtheid

Onze sanitairspecialisten inventariseren uw wensen en geven u vervolgens een deskundig advies op maat. Dit doen onze sanitairspecialisten om u zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Klantgerichtheid en -vriendelijkheid staan daarom bij ons hoog in het vaandel.

Geruime keuze

Zwaluw Comfortsanitair heeft een ruim assortiment. Bij ons kunt u voor een aantal onderdelen zelf bepalen wat uw voorkeur geniet. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen verschillende wandpanelen, zittingen, instaphoogtes en accessoires. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing!

Hoge kwaliteit

Vooral voor comfortdouches en comforttoilets geldt dat hoge kwaliteit erg belangrijk is. Wij testen daarom onze producten om ervoor te zorgen dat deze lang meegaan.

Advies op maat

Bij Zwaluw Comfortsanitair bekijkt onze sanitairspecialist altijd uw huidige badkameropstelling. Dit niet alleen om het technische aspect maar ook om zelf een idee te krijgen wat het beste past in uw situatie. Denkt u hierbij aan de doorloopruimte of bijvoorbeeld de lichtinval. Aan de hand van de ruimte en van uw wensen is de adviseur in staat een advies te geven dat echt past bij uw persoonlijke situatie.

Scherpe prijzen

Door onze grootschalige inkoop en eigen productielijn kunnen wij u de scherpste prijs van Nederland garanderen. Heeft een u een offerte van één van onze concullega’s ? Vraag hier een adviesgesprek aan met één van onze sanitairspecialisten. Want vergelijken loont! Voorbeelden van ruim 30 procent besparing zijn geen uitzondering.

Plaatsing in één dag

Door onze ruime ervaring en eigen productielijn is de Starline comfortdouche op maat plaatsbaar binnen slechts één werkdag in vrijwel iedere badkamer. Dit zal u of uw ouders een volledig ontzorgt gevoel geven en er voor zorgen dat er binnen één dag van de veiligheid en het design van onze Starline comfort douche kan worden genoten. Van het afvoeren van uw oude opstelling tot het plaatsen van uw nieuwe Starline Comfortdouche, alles binnen één dag!

Goede service

wij staan in voor onze producten en hebben daarom onze eigen vakkundige installateurs. Deze installeren uw nieuwe product, maar staan ook paraat wanneer er onverhoopt herstelwerkzaamheden uitgevoerd dienen te worden.

onze klanten

Mijn man heeft al gereageerd, maar ik wil nog eens melden dat het echt een super oplossing is geweest en zo mooi! Super bedrijf met goede en aardige vaklui!

Annie BlomZoetermeer

Echt een aanrader ! Genieten er nu elke dag van. Snel,netjes en maatwerk met mogelijkheden voor persoonlijke wensen.

petra leenhoutsalblasserdam

Alles werd uit en te na doorgenomen. Het geheel van inmeten tot uitvoeren en de prijs kwaliteit verhouding is voor ons een reden om dit aan iedereen te laten weten!

Arie BlomZoetermeer