• 8/10
  • |
  • 786 reviews

Welke schoonmaakmiddelen mag ik gebruiken?

Wees terughoudend met agressieve schoonmaakmiddelen zoals agressieve ontkalker, chloor en desinfecteerproducten die alcohol bevatten. In sommige gevallen kunnen deze schoonmaakmiddelen schade toebrengen aan de thermostaatkraan, de panelen, de douchestoel, de glaswanden en de chromen onderdelen van uw comfortdouche. Ook kan dit de antisliplaag aantasten en/of oplossen. We raden u aan alleen zachte reinigingsmiddelen te gebruiken, zonder schuurmiddelen.

Kalkvrij houden van uw douchewand

Bij het onderhouden van de douchewand is het van belang dat u na het gebruik van de douche het glas afspoelt met water en droogt met een raamwisser of een katoenen doek. Hierdoor voorkomt u dat vuil en kalk zich gaan hechten. Mocht er toch kalkvorming ontstaan op de glaswand, dan kunt u schoonmaakazijn gebruiken om dit te verhelpen.

Doucheputje schoonmaken

U kunt het volgende stappenplan volgen om uw doucheputje schoon te maken. Stap 1: verwijder het rooster en of afdek plaatje. Stap 2: verwijder het vuilzeefje door deze aan het witte stangetje naar boven te trekken. U kunt nu uw doucheputje en zeefje reinigen. Plaats na reiniging deze weer op de juiste volgorde terug.

Kitnaden reinigen

Om te voorkomen dat er zeepresten blijven zitten bij onder andere de kitnaden adviseren wij u na het gebruik van de douche deze goed af te spoelen. U kunt de kitnaden het beste schoonmaken met groene zeep, dit is niet agressief. De ventilatie van uw badkamer heeft invloed op het kitwerk. Bij een minder goede ventilatie zal het kitwerk sneller achteruit gaan.

Aanbetaling

Het bedrag van de aanbetaling staat op uw koopovereenkomst. Binnen 10 werkdagen ontvangt u een factuur van deze aanbetaling.

Betaling bij oplevering

U betaalt het restantbedrag bij oplevering van uw nieuwe comfortdouche of instapbad. U kunt betalen via de volgende mogelijkheden: - Via uw pinpas: onze installateurs beschikken over een mobiele pinautomaat. Let op dat uw pinlimiet tijdig is aangepast via uw bank. - Via internetbankieren: na de betaling kunt u onze installateurs tonen dat uw betaalverzoek is goedgekeurd. - Via betaallink: u ontvangt via de email een betaallink deze kunt u aanklikken en vervolgens betalen met uw reader of bankpas. Gelieve niet contant te betalen i.v.m. de veiligheid van onze installateurs.

Pinlimiet

Behalve dat er voldoende geld op uw betaalrekening dient te staan, hanteren de meeste banken een pinlimiet. Ongeacht uw saldo kunt u dan niet meer betalen met uw pinpas dan het bedrag waarop de pinlimiet is vastgesteld. Is uw pinlimiet niet toereikend? Neem dan contact op met uw bank. Doe dit minimaal 4 werkdagen van tevoren. Wordt uw pinlimiet verhoogd, vraag dan voor de zekerheid wanneer deze verhoging vervalt. Zo weet u zeker dat de aflevering vlekkeloos zal verlopen. Houd er rekening mee dat u géén pintbetalingen kunt doen voordat u de badkamer met pin bij onze installateurs heeft betaald. Als u wel van tevoren pint bij een pinautomaat of een pinbetaling doet, dan vervalt de pinlimiet en kunt u de betaling niet voldoen.


  • Gegarandeerde hoge kwaliteit

  • Ruim 15.000 veilige douches geplaatst

  • Volledig geproduceerd in Nederland

  • Op maat binnen 1 dag

onze klanten

Mijn man heeft al gereageerd, maar ik wil nog eens melden dat het echt een super oplossing is geweest en zo mooi! Super bedrijf met goede en aardige vaklui!

Annie BlomZoetermeer

Echt een aanrader ! Genieten er nu elke dag van. Snel,netjes en maatwerk met mogelijkheden voor persoonlijke wensen.

petra leenhoutsalblasserdam

Alles werd uit en te na doorgenomen. Het geheel van inmeten tot uitvoeren en de prijs kwaliteit verhouding is voor ons een reden om dit aan iedereen te laten weten!

Arie BlomZoetermeer