• 8.6/10
  • |
  • 369 reviews
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Douche in 1 dag

Uw douche in 1 dag zonder ingrijpende stoffige verbouwing. Door onze eigen productie in Nederland en onze vakkundige monteurs plaatsen wij uw nieuwe douche in 1 dag. Nadat u zorgvuldig samen met onze sanitairspecialist de samenstelling van uw comfortdouche heeft bepaald, zal Zwaluw Comfortsanitair de comfortdouche in vier eenvoudige stappen plaatsen. Dit gebeurt na het maken van een technische 3D tekening en het opmaken van een inmeetrapport.

Wij gaan vakkundig en zorgvuldig om met de plaatsing van uw comfortdouche binnen één dag. Wij zullen bij plaatsing ervoor zorgen dat uw vloer, badkamermeubel(en) , wasbak en toilet worden afgeplakt of ingepakt. Deze maatregelen nemen we om schade en stofvorming te voorkomen. Na plaatsing zal de volledige badkamer stofvrij, schoon en doucheklaar worden afgeleverd om u zo snel mogelijk van het comfort en design te laten genieten.

onze klanten

Mijn man heeft al gereageerd, maar ik wil nog eens melden dat het echt een super oplossing is geweest en zo mooi! Super bedrijf met goede en aardige vaklui!

Annie BlomZoetermeer

Echt een aanrader ! Genieten er nu elke dag van. Snel,netjes en maatwerk met mogelijkheden voor persoonlijke wensen.

petra leenhoutsalblasserdam

Alles werd uit en te na doorgenomen. Het geheel van inmeten tot uitvoeren en de prijs kwaliteit verhouding is voor ons een reden om dit aan iedereen te laten weten!

Arie BlomZoetermeer