• 8.6/10
  • |
  • 369 reviews
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Van bad naar instapbad in 1 dag

Geniet u liever van een lekker warm bad of een verfrissende douche? In ons Pure Instapbad kan beiden eenvoudig zonder dat u last heeft van een hoge instap. Ga ook voor dat heerlijke ontspannen en luxe gevoel, zonder obstakels. Nooit meer een bad met lastige hoge badranden of een veel te gladde badkuip. Laat uw bad in 1 dag vervangen voor een instapbad van Veilig Douchen. Ga ook weer veilig en heerlijk ontspannen in bad.

Ligbad met handig deurtje: ook om in te douchen

Onze handige ligbaden zijn voorzien van een deurtje en lage instap. Hierdoor bieden deze instapbaden een hele handige oplossing voor mensen die graag in bad willen en vallen willen voorkomen. U stapt eenvoudig in bad via het deurtje, hierdoor heeft u veel minder kans om uit te glijden in een gladde badkuip. Natuurlijk kunt u in dit ligbad ook eenvoudig douchen. Kies voor een instapbad met handige comfortstoeltje voor extra douchegemak.

Pure instapbad

Geniet van een lekker ontspannen bad of een verfrissende douche. Met uw nieuwe Pure instapbad kunt u iedere dag zelf kiezen waar uw behoefte naar uitgaat. Dit bad heeft een lage instaphoogte en een gebruiksvriendelijke deur met watersensor.

Kleuren: wit, pergemon, antraciet, muisgrijs, creme, cappuccino

Afmetingen: op maat

Vraag direct uw gratis brochure aan

Ontdek de mogelijkheden voor een veilige badkamer, kiest u voor het Pure Instapbad? Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs voor een advies op maat.

Ja , ik ontvang graag de gratis brochure per post of e-mail

Uw gegevens worden veilig opgeslagen en zullen niet gedeeld worden met derden.

In 4 stappen uw bad vervangen voor een instapbad

Onze monteurs vervangen uw huidige bad in vier stappen. Het plaatsen van het nieuwe instapbad duurt circa één dag.

1. Beschermende materialen plaatsen

We plaatsen beschermende materialen op de grond. Vervolgens we sluiten het water en de elektriciteit af.

2. Verwijderen van het oude bad

Onze monteurs halen vakkundig uw bad uit uw badkamer. Daarbij maken zij direct ruimte voor het nieuwe instapbad en eventuele accessoires

3. Plaatsen van het instapbad

De monteur bevestigt eventuele wandpanelen en plaatst het instapbad. Hierbij wordt het bad aangesloten op het bestaande leidingwerk. Daarnaast worden ook de door u gekozen accessoires gemonteerd. Deze totale verbouwing kost enkele uren.

4. Schone oplevering van uw vernieuwde badkamer

Zodra de installatie klaar is, maken wij uw badkamer weer helemaal netjes en schoon. Zodat u niets hoeft te doen.

Voorbeelden van geplaatste instapbaden

onze klanten

Mijn man heeft al gereageerd, maar ik wil nog eens melden dat het echt een super oplossing is geweest en zo mooi! Super bedrijf met goede en aardige vaklui!

Annie BlomZoetermeer

Echt een aanrader ! Genieten er nu elke dag van. Snel,netjes en maatwerk met mogelijkheden voor persoonlijke wensen.

petra leenhoutsalblasserdam

Alles werd uit en te na doorgenomen. Het geheel van inmeten tot uitvoeren en de prijs kwaliteit verhouding is voor ons een reden om dit aan iedereen te laten weten!

Arie BlomZoetermeer